Hej alle... så er vi tilbage igen efter en lidt hård periode, der har været præget af skader, lav motivation og stress..

Efter Dan har spillet fandang på stranden fik han revet en gammel skade i brystmuskulaturen op og har derved ikke kunnet være så aktiv, samtidig har han brugt en del tid på at hjælpe sin bror med flytning mens jeg har arbejdet en del.. så maden er røget lidt fløjten og der har været alt for mange nemme og hurtige løsninger

Men men, nu kommer vi stærkt tilbage. For længe siden har vi lovet lidt nye videoer og de er lige på trapperne, de skal bare redigeres så kommer de op...

Ha det godt derude og pas på hinanden..

// Dan & Pernille ❤❤

Puha... syntes tiden går enormt hurtigt og der er altid noget at lave... men kan love at vi rykker os selvom der ikke sker så meget herinde... siden sidst er Dan begyndt at træne i center med hans bror og jeg, ja jeg arbejder på med både job, træning og mad.. 

I kan lige få en opdatering på hvordan det går for mig... 😜

Siden 13/5 og til idag:

Vægt: -5 kg

hals: -2,5 cm

Bryst: -5 cm

Arm: -2,5 cm

Mave:  -2,5 cm

Hofte: -6,5 cm

Lår: -4 cm

Så alt i alt går det fremad...😜

Ha en dejlig dag. Kram Pernille

18 juni. 

Undskyld for den lange ventetid men vi har haft en del på tallerkenen den sidste tid så endelig kommer der en opdatering.

Siden sidst har vi haft eksamener men vi har holdt ved både motionen og kosten.

Idag har vi fejret vores fine karakterer med en 8 km cykeltur i bakket terræn, hvorimod vi førhen ville været taget på burgerbar ell. lignende.

Seneste vejning finder i under dette opslag. Det er for dag 32 i vores projekt.. 👇👇 stay strong and work for your goals..

23 maj.

Puha, så er det dagen før dagen (vejning) og nøj hvor er jeg nervøs for jeg kæmper. Jeg kæmper ikke iforhold til at overholde mad og træningsplan men jeg kæmper med at få spist alle mine måltider, meget af det kan jeg simpelthen ikke spise op, og er da lidt bange for om det vil få min krop til at holde på det jeg har. Men nu nå vi se, det er ihvertfal lækker mad,er dygtig til at få drukket rigeligt vand og holde min træning...

Husk at passe på hinanden og giv positiv energi til folk i møder ved et smil til en ven på afstand og et kram til dem du er tæt på i dagligdagen. 

Kram Pernille

Lidt at læse på. :)

13 maj 2020. Så er vi igang. Første dag på ny kostplan og aftensmaden stod på Hakkebøf, med ris og masser af stegte grønne bønner. Det var faktisk ikke så slemt.

 

20 maj 2020.

Ja, nu er vi faktisk godt igang og har lavet 2 indvejning hvor det går lige så stille fremad.

Ungerne synes det er skægt at vi spiser anderledes og de deltager alt hvad de kan med den nye spinningscykkel. Monique tager gerne en tur, mens Isabell som ikke kan nå, det ene øjeblik leger at hun cykler og det næste hopper os på halsen for om ikke enten far eller mor snart skal igang... haha vores egen lille personlige træner 😂

Med det til side så har vi faktisk fået et godt tilbud om hjælp vi ikke har kunnet takke nej til og derfor har vi indgået samarbejde med sundtogsjovt.nu som har udarbejdet kost og træningsplaner for os, dette gør imidlertid at Dan og jeg fremover vil veje og måle os om søndagen fra og med d. 24 maj.

Diasshow med vejningsresultater dag 10👇👇👇